‘Weer thuiskomen bij jouw authentieke zelf’

Coaching mag je zien als een waardevolle investering in jezèlf, een die zich dubbel en dwars terugbetaald! Want dit gaat over jou, jouw leefplezier en jouw gezondheid! Coaching is een mooie stap naar een vrijer leven. Je gaat beter voelen wat jij nodig hebt en leert dicht bij jezelf te blijven. Je wordt je bewust van wat wel en niet voor jou werkt, waardoor er een gezonde energiehuishouding ontstaat met meer balans. Dit vertaalt zich dan ook naar een betere weerstand en meer veerkracht. Er komt innerlijke rust  en overzicht, je staat steeds meer in jouw kracht en je zult duidelijk gaan voelen welke stappen jij in jouw leven wilt gaan zetten.

Dat is in een notendop het effect van mijn coachingstraject. ‘Alsof ik mijn gebruiksaanwijzing in handen heb gekregen’, ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?'. Mijn antwoord is dat het komt wanneer je er klaar voor bent. Het oude niet meer voor je werkt, klachten zich opstapelen en jij leeft op auto pilot.. ‘Is dit het dan?’ vraag jezelf af. Je wilt verandering! Alle verandering is eventjes spannend, daarom roept dit vaak weerstand op. Weet dat verandering nódig is om te komen waar jij wilt zijn, anders blijf je hetzelfde krijgen en ervaren wat je al hebt. Aan jou de keuze..

Misschien voel je dat je stil staat of ben je op zoek naar antwoorden? Heb je iets meegemaakt en heb je moeite dit te verwerken? Ben je hoger sensitief, perfectionistisch, oververantwoordelijk en belemmert dit je? Wellicht heb je het gevoel altijd ‘aan’ te staan en weet je niet meer hoe te ontspannen? Stroomt jouw energie niet lekker, ervaar je mentale en fysieke klachten en/of ben je overspannen? Verlang je naar een andere, gezondere leefstijl en weet niet waar te beginnen.. 

Vind je het lastig jouw stem te laten horen? Je zegt ja terwijl je nee voelt, jezèlf wegcijferend en ben je nu klaar met het ‘pleasen’ van anderen? Je bent burn-out of je vreest dat dit gaat gebeuren als je niet gauw verandert? Er zijn tal van factoren, situaties en persoonseigenschappen die kunnen leiden naar burn-out. Een burn-out is een proces van het jarenlang negeren van signalen (dit kàn beginnen met overspannenheid, lage weerstand, vaak ziek) waardoor jouw energiemeter steeds verder in het rood raakt. Dit noemen we ’herstelschuld’. Die langdurige overbelasting is ware róófbouw op jouw gezondheid. 

Blijf jij zo doorgaan dan zullen er fysiek, mentaal en energetisch steeds meer problemen ontstaan (met het risico op blijvende schade). Een burn-out is echt niet het einde van de wereld, al voelt het in het begin misschien wel zo. Die diepe dalen zullen gaan leiden naar minder diepe dalen en uiteindelijk naar grotere hoogtes. Het is moeilijk voor te stellen nu, maar geloof mij, er komt een moment dat jij jouw burn-out gaat zien als iets positiefs. Dit is namelijk hèt moment om jouw leven te veranderen en te gaan leven volgens jouw natuurlijke flow. Je weet dat er dingen moeten veranderen, maar weet wellicht niet hoe of waar te beginnen.. That’s where I come in! 

Waarom coaching?

"Ik zie je. Ik hoor je. Ik luister. Empatisch
en zonder oordeel"


Nadya

Wat kun jij verwachten?

Mijn coachingsstijl is gebaseerd op de holistische visie dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Een verandering in het een, zal ook positief effect geven op andere gebieden in jouw leven. Als ervaringsdeskundige kan ik mij goed inleven wat als heel prettig wordt ervaren. Mijn vragen helpen jou meer bewust te worden. Dit is essentieel om de gewenste verandering te creëren. Ik gebruik de ademhaling om hoofd en lichaam weer met elkaar te verbinden. Daardoor voel je beter waar jouw grenzen zijn en wat je nodig hebt om deze goed te bewaken en in je energie te blijven. Het is tevens mogelijk om jouw coachingsessie  uit te breiden met privé yoga. 

We gaan aan de slag met die punten waar jij tegen aanloopt en/of hinder van ondervindt. Met de juiste tools en handvatten zul je merken dat je gaandeweg steeds meer in je kracht komt te staan en jouw energie weer goed gaat stromen. Je bent je meer bewust, krijgt andere perspectieven en ziet weer kansen en mogelijkheden versus obstakels en de bekende beren op de weg. Je kunt hoofd- en bijzaken beter van elkaar scheiden. Je leert jouw grenzen te bewaken en nee-zeggen gaat je steeds beter af. Je weet steeds beter wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Je krijgt een betere energiehuishouding en meer veerkracht. Je voelt beter wat wel en niet (meer) voor jou werkt waardoor jouw energiemeter niet meer in het rood komt, maar in het groen blijft. Geen auto pilot, maar bewust genieten van het leven. Van onrust naar innerlijke rust. Van futloos naar energiek!

terug naar overzicht

Het aantal sessies wisselt natuurlijk per persoon, maar gemìddeld genomen bestaat een traject uit 5-7 sessies waarbij je per sessie betaalt. 

Jouw eerste sessie is 90 minuten á 139 euro inclusief btw, een vervolgsessie duurt 60 minuten en bedraagt 119 euro inclusief btw. Elke sessie dient vooraf te worden aangekocht, daarna ontvang jij per mail een afspraakbevestiging. 

Tarieven zijn inclusief voorbereiding, verslaglegging en administratie. Voor elke sessie geldt een 24-uurs annuleringstermijn, bij korter annuleren wordt er 50% in rekening gebracht. In geval van een no-show wordt er 100% in rekening gebracht

terug naar overzicht

Je kunt informeren bij jouw werkgever of er een budget is van waaruit jouw coachingstraject kan worden vergoed. Jouw werkgever is immers ook gebaat bij gezond en productief personeel op de werkvloer wat, indien werkend in teamverband, vaak ook de anderen ten goede komt. Er is dan sprake van een zakelijk tarief waarbij coachee vooraf zelf de sessie vooraf aankoopt en coachee de factuur ter declaratie indient bij de werkgever. Bij uitzondering is het mogelijk dat Senzadi, na getekende offerte, direct aan werkgever factureert. Alléén met schriftelijke toestemming van coachee is het mogelijk dat de werkgever, indien gewenst, een eindverslag ontvangt.

terug naar overzicht

Mijn advies is om in het begin van het traject niet teveel ruimte tussen de eerste sessies te laten ontstaan. Coaching is een veranderproces en we willen het ijzer smeden als het heet is, zogezegd. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onze hersenen herhaling nodig hebben om nieuw gedrag in het neurale netwerk, het zenuwstelsel, op te nemen. Daarom zien we elkaar in het begin, bij voorkeur, wekelijks (eens per week gedurende twee/drie weken). Daarna plannen we meer tijd tussen de sessies, elke drie weken, tot eens per maand. Indien financiën hierin een rol spelen, dan passen we uiteraard de frequentie aan.

terug naar overzicht

Coachingsessies vinden plaats in de studio/praktijk aan de Vismarkt in Den Helder. Coaching in de natuur, in het bos of op het strand is ook mogelijk! Plan geen afspraken of andere activiteiten na jouw sessies, zodat je in rust alles kunt laten bezinken en verwerken. De mooiste inzichten komen vaak wanneer jij in stilte nog even navoelt. De zee is hier vlakbij en wat ik mijn klanten dan ook graag adviseer is om daar naderhand een fijne wandeling te maken. In de natuur zijn helpt om dichter bij jezelf te blijven. Daarnaast beschikken we ook over een prachtig bos en duinen. Gun jezelf die liefdevolle aandacht die je verdient!

informatie coachingstraject

terug naar overzicht

Het aantal sessies wisselt natuurlijk per persoon, maar gemìddeld genomen bestaat een traject uit 5-7 sessies waarbij je per sessie betaalt. 

Jouw eerste sessie is 90 minuten á 139 euro inclusief btw, een vervolgsessie duurt 60 minuten en bedraagt 119 euro inclusief btw. Elke sessie dient vooraf te worden aangekocht, daarna ontvang jij per mail een afspraakbevestiging. 

Tarieven zijn inclusief voorbereiding, verslaglegging en administratie. Voor elke sessie geldt een 24-uurs annuleringstermijn, bij korter annuleren wordt er 50% in rekening gebracht. In geval van een no-show wordt er 100% in rekening gebracht

Sessies en tarieven

terug naar overzicht

Je kunt informeren bij jouw werkgever of er een budget is van waaruit jouw coachingstraject kan worden vergoed. Jouw werkgever is immers ook gebaat bij gezond en productief personeel op de werkvloer wat, indien werkend in teamverband, vaak ook de anderen ten goede komt. Er is dan sprake van een zakelijk tarief waarbij coachee vooraf zelf de sessie aankoopt en coachee de factuur ter declaratie indient bij de werkgever. Bij uitzondering is het mogelijk dat Senzadi, na getekende offerte, direct aan werkgever factureert. Alléén met schriftelijke toestemming van coachee is het mogelijk dat de werkgever, indien gewenst, een eindverslag ontvangt.

Vergoeding werkgever

terug naar overzicht

Mijn advies is om in het begin van het traject niet teveel ruimte tussen de eerste sessies te laten ontstaan. Coaching is een veranderproces en we willen het vuur smeden als het heet is, zogezegd.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onze hersenen herhaling nodig hebben om nieuw gedrag in het neurale netwerk, het zenuwstelsel, op te nemen.

Daarom zien we elkaar in het begin, bij voorkeur, wekelijks (eens per week gedurende twee/drie weken). Daarna plannen we meer tijd tussen de sessies, elke drie weken, tot eens per maand. Indien financiën hierin een rol spelen, dan passen we uiteraard de frequentie aan. 

Frequentie

terug naar overzicht

Coachingsessies vinden plaats in de studio/praktijk aan de Vismarkt in Den Helder waar je tevens gratis kunt parkeren. Plan geen afspraken of andere activiteiten na jouw sessies, zodat je in rust alles kunt laten bezinken en verwerken. De mooiste inzichten komen vaak wanneer jij in stilte nog even navoelt. De zee is hier vlakbij en wat ik mijn klanten dan ook graag adviseer is om daar naderhand een fijne wandeling te maken. In de natuur zijn helpt om dichter bij jezelf te blijven. Daarnaast beschikken we ook over een prachtig bos en duinen. Gun jezelf die liefdevolle aandacht die je verdient!

Locatie en tips

Ben jij zover om die stap te zetten en wil je doorpakken? Of wellicht wil je nog meer informatie, vragen stellen? Stuur mij dan een bericht met in het kort waarom jij coaching wilt volgen, wat is jouw doel? Vermeld ook jouw telefoonnummer en wanneer ik jou het beste kan bereiken. Ik neem vervolgens contact met jou op, natuurlijk ter kennismaking, ook om eventuele vragen te kunnen stellen/beantwoorden en te voelen of we samen matchen. Dat is wel zo fijn ;-)

"Heling is essentieel om jouw levensenergie weer te laten stromen"

Nadya

Als coach èn ervaringsdeskundige begeleid ik mijn klanten liefdevol en betrokken naar meer bewustwording en verbinding met zichzelf. Dit is de basis van ons zijn. Vanuit deze staat van zijn, kun jij veel meer gaan leven volgens jouw natuurlijke flow. Je neemt beslissingen die bij jou passen en er ontstaat een gevoel van tevredenheid i.p.v. jagen naar meer en die innerlijke onrust die daarmee gepaard gaat. Dat betekent ook dat jij minder energie laat weglekken en over méér energie gaat beschikken om te doen waar jij gelukkig van wordt!

Mijn trajecten zijn succesvol omdat ik de tijd neem voor mijn klanten, 'op maat' coaching biedt, géén one-site-fits-all en mijn coaching meer is dan alleen praten/luisteren. Ik, we werken met onze energie, mede om die reden begeleid ik een beperkt aantal coachees tegelijk. Dus het kan zijn dat er niet direct plek is, in dat geval kijken we samen naar de mogelijkheden. Elk traject is weer anders, persoonlijk en op jou afgestemd, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is dat het een proces van verandering is. Van het oude naar het nieuwe. Van gebukt onder het leven, naar kunnen genieten. Van schuilen achter een masker, naar een oprechte glimlach. True you. Authentiek. Jij 2.0!

"Deze burn out is een omslagpunt in mijn leven waarbij Nadya als burn out coach mij met haar coachingsessies ontzettend geholpen heeft! Zij heeft mij een spiegel voorgehouden en aan de hand genomen als ervaringsdeskundige en liefdevol begeleid met kennis, professionaliteit en menselijkheid. Deze sessies in combinatie met de yin yoga die Nadya geeft hebben mij zoveel gebracht. Ik begrijp en voel beter wat ik nodig heb, kan mijn grenzen en energiehuishouding beter bewaken en sta veel beter in contact met mezelf. Ik voel rust, ruimte, bewustwording en groei nog steeds. Ik gun dit iedereen!"

"Als coach valt Nadya op doordat ze echt luistert en scherp observeert. Met de vragen die zij stelt kun je ook echt vooruit. Zij is professioneel en heeft zelf ook meer dan genoeg levenservaring om zich in te kunnen leven in de coachvraag. Ik had dit veel eerder moeten doen."

"Bedankt dat je mij hebt geleerd om liever voor mezelf te zijn en naar mijn gevoel te luisteren. Je kon tijdens de gesprekken goed de focus houden om tot de kern te komen. Het lukt mij nu beter om mijn grenzen aan te geven en om hulp te vragen indien nodig. Ik merk zo'n verschil met vòòr ik uitviel. Ik heb weer energie en kan weer genieten. Ik voel weer ruimte in mijn hoofd. Het gejaagde, ongemakkelijke gevoel is weg. Het leven voelt weer als een feestje."

"Dit was echt een eye opener. Zoveel leren over jezelf en de handvatten die je mee krijgt om weer jezelf te worden. Het werken aan mezelf, rust en ruimte opzoeken en aangeven wat wil ik niet of wel. Ik heb mezelf weer gevonden en heb keuzes gemaakt in mijn leven. Mijn dank gaat uit naar Nadya, mijn steun en toeverlaat in die zware periode!"

"Ik ben je nu al heel dankbaar voor de vele inzichten en praktische tips die jij mij hebt gegeven. Zonder jouw hulp was ik niet zo ver gekomen. Kleine stapjes vooruit daar ga ik voor."